Dansk bundesligaspiller til SønderjyskE

Han har spillet et hav af kampe i den tyske Bundesliga, først hos Vfl Bochum og senest i SC Freiburg, og nu tiltræder angriberen Tommy Bechmann på en toårig kontrakt i Superligaklubben SønderjyskE.

Den 29-årige angriber Tommy Bechmann vender hjem til Danmark efter flere år i den tyske Bundesliga og til en toårig kontrakt i SønderjyskE.

Tommy Bechmann har i Danmark bl.a. spillet i AGF, FC Aarhus og Esbjerg fB, hvor han blev ligatopscorer.

Det blev til 79 Bundesligakampe, heraf 49 kampe for SC Freiburg, og Sportschef Ole Nielsen ser da også frem til at få den rutinerede angriber i aktion for SønderjyskE ? Tommy Bechmann er en rigtig kriger, der spiller med stort engagement og løbevillighed. Han er hårdtarbejdende og en angriber, som kan spille alle offensive positioner herunder også på kanterne.

Tommy Bechmann har en veludviklet målnæse, og han kommer hjem til Danmark med masser af erfaring og rutine fra Bundesligaen, hvilket også bliver et værdifuldt bidrag til vores unge trup.

Han er kendt for sin vilje og gejst; kompetencer, som passer utroligt godt til vores koncept i SønderjyskE.

Tommy Bechmann er et scoop for SønderjyskE og samtidigt et signal om, at vi tror på det sønderjyske fodboldflagskib og på klubbens fremtid i Superligaen ? fastslår Ole Nielsen.

Tommy Bechmann glæder sig til at møde sine nye holdkammerater ? SønderjyskE har fra den første kontakt troet på mig, og har været parat til at give mig muligheden for at spille fodbold på højt niveau i Danmark.
Jeg kan bidrage med min rutine og erfaringer fra mange tætte kampe i Tyskland. Superligaen er meget jævnbyrdig, og vi skal alle lægge kræfterne i for at leve op til resultaterne fra sidste sæson.
SønderjyskE er en spændende mulighed, og nu glæder jeg mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og ikke mindst at komme i gang med at spille fodbold igen ? understreger Tommy Bechmann.