DBU har skabt ny nervøsitet

DBU har skabt ny nervøsitet i Sønderjyske. Pludselig er der en teoretisk mulighed for, at klubben alligevel kan rykke ud af superligaen. Men de tre hovedsponsorer har sagt, at de er bag klubben uanset udfaldet i dag.

Spillerne havde trænet for sidste gang, da træner Lars Søndergaard måtte ringe rundt til dem for at forklare, at dagens kamp mod FC Midtjylland pludselig kan få stor betydning.

Sønderjyske er utilfredse med, at klubben bliver ramt af en karantæne fejl i andre klubber. Men det er bare ærgerligt, siger en repræsentant for Divisionsforeningen til TV SYD.

Godt nok har Sønderjyske en meget bedre målscore end AGF, som har fået tildelt tre point og en 3-0 sejr ved skrivebordet. Men matematisk kan de lade sig gøre, hvis Aarhus-klubben slår de nykårede danske mestre stort. Og Sønderjyske taber stort.

Økonomisk vil en nedrykning ramme Sønderjyske. Bl.a. på tv-indtægterne.

Til gengæld kan klubben glæde sig over, at de tre hovedsponsorer, Abena, Davidsens Tømmerhandel og Frøs Herreds Sparekasse, også vil være klar til at støtte. Den aftale blev faktisk indgået, før Sønderjyske blev ?reddet? i sidste runde.

- De tre hovedsponsorer havde også taget turen med i den næstbedste fodboldrække, hvilket vidner om et fantastisk engagement og opbakning til det lyseblå landsdelsprojekt, siger adm. Direktør Klaus Rasmussen, Sønderjyske.

- Det var naturligt for os, at vi allerede tilkendegav vores støtte fremadrettet, inden det spændende nedrykningsdrama var afgjort,siger Ole V. B. Andersen fra Frøs Herreds Sparekasse. Det var forhåbentlig med til at give spillere, trænere, ledere m.m. den fornødne ro i de afgørende kampe, til at kunne koncentrere sig om spillet på banen.

Sidste runde i superligaen spilles kl. 17.