Debatten om chikane af unge kvinder fylder i nattelivet

TV SYD sendte i nat to reportere ud i Haderslev og Sønderborgs natteliv. I de to byer fylder snakken om asylansøgeres opførsel i byen.

Hør Laura Jensen fortælle om sine chikaneoplevelser i Haderslev

I Haderslev kan de nikke genkendende til den seneste uges debat om asylansøgere, der ikke kan holde sig fra danske piger i nattelivet. TV SYDs reporter mødte i nat både en taxachauffør, natteravne og flere piger, som kunne fortælle om ubehagelige oplevelser med asylansøgere.

- Der er blevet talt meget på gaden om chikane af unger kvinder fra ikke herboende flygtninge eller asylansøgere. Vi natteravne har ikke selv oplevet noget, men vi har talt med rigtig mange om det, siger formanden for natteravnene i Haderslev, Gitte Messerschmidt, til TV SYD.

I Sønderborg er debatten en anden end i Haderslev. Hverken Natteravnene eller de unge piger, som TV SYDs reporter mødte i nat, har oplevet problemer med byens asylansøgere. Flere af dem fortæller til TV SYD, at asylansøgerne ikke opfører sig meget anderledes end danske mænd.

Hør Hansine Jørgensen og Emilie Olesen fortælle om, hvordan de oplever mødet med asylansøgere i nattelivet.

- Vi har haft nogle gode oplevelser med de syrere. De fleste af dem opfører sig rigtig rigtig fornemt og pænt hernede og behandler vores piger ordentligt, siger natteravn Benny Faurholt til TV SYD

Se mere i nyhedsudsendelsen kl. 19:30 på TV SYD.