TV der bevæger dig

Der er altså folk der gerne vil flytte på landet

Skal man tro medierne de seneste år, så flytter folk kun fra landet og mod byerne. Men det er en sandhed med modifikationer.

02:19

1 af 2

Annette Dall er en af dem, som har søgt ud på landet. Hun har netop fået udleveret nøglerne til sit hus i landsbyen Kastrup, ikke langt fra Gram.

Det er til at se på det 100 kvadratmeter store hus, at det efterhånden har over 120 år på bagen, og det har da også haft indflydelse på prisen, der beløber sig til 125.000 kroner. Men det er netop det, der gør at det at bo på landet er rigtig attraktivt for mange.

- Hvis vi runder op til 500.000 kroner, så har vi jo rigtige mange huse til salg herude på landet, som er ganske fornuftige og som bestemt er gode beboelige huse til under en halv million, det har vi, siger Bent Dall, ejendomsmægler i Danbolig, Vojens.

Hos ham oplever de, at flere og flere siger nej tak til byerne og ja til landet.

- Heldigvis har vi flere og flere der synes, at det jo er dejligt at komme på landet. Det er ikke alle der har en ide om at man skal ind til storbyen og bo. Man får økonomisk råderum ved at flytte på landet og det er nogle helt andre værdier folk går efter, af dem der flytter herud, siger Bent Dall

Mest sete på tvsyd.dk