- Derfor lagde jeg billedet af dagplejebørn på facebook

- Jeg er selv far til to børn, og håbede forældrene ville se det, siger Jesper Otto Bossen om facebook-opdatering, der formentlig får dagplejer fyret.

Jesper Otto Bossen gik på gaden i Haderslev med en kammerat, da de så en dagplejer efterlade en klapvogn og 5 små børn ude foran en butik.

- Vi blev stående og holdt øje med dem. Jeg troede at hun ville komme ud igen med det samme, men der gik et stykke tid, siger Jesper Otto Bossen til TV SYD, og fortsætter;

- Det er en trafikeret vej, så der kunne være sket noget. Et af børnene prøvede faktisk at trække afsted med klapvognen, men hun kunne ikke flytte den.

Jesper Otto Bossen tog billeder af børnene på gaden og valgte at skrive et facebook-opslag om episoden. Og det valg bliver han voldsomt kritiseret for på facebook, hvor en person blandt andet skriver at "det er bare HELLER ikke i orden at lave sådan en heksejagt på Facebook".

Men Jesper Otto Bossen mener, at han gjorde det rigtige, da han tog billeder af børnene og lagde dem på facebook.

- Det gjorde jeg, fordi jeg selv har to børn, og jeg syntes at forældrene skulle vide det. Og så vidste jeg ikke, om det var en privat dagpleje, og hvor jeg skulle henvende mig, så jeg lagde det op på facebook, siger Jesper Otto Bossen til TV SYD.

Jesper Otto Bossen er senere blevet kontaktet af forældre til to af dagplejebørnene. - De er glade for, at jeg skrev det på facebook, fortæller Jesper Otto Bossen.

Jesper Otto Bossens facebook-opslag har resulteret i, at dagplejeren nu er blevet fritstillet mens sagen undersøges, og risikerer at miste sit job.

 

Herunder kan du se facebookopslaget, der har alarmeret Haderslev kommune.