TV der bevæger dig

Dom stadfæstet: Viceborgmester stadig skyldig

Viceborgmester I Haderslev, Benny Ravn Bonde (LA), har i dag fået stadfæstet en dom om to søer i landsretten. Han blev samtidig frikendt i en anden sag om en tredje sø.

Selvom landsretten i dag har stadfæstet en dom fra byretten, hvor Benny Ravn Bonde blev kendt skyldig i at overtræde naturbeskyttelsesloven, så er han en glad mand.

- Jeg er glad og tilfreds, for jeg blev frikendt i den dom, som jeg gerne ville frikendes i, siger Benny Ravn Bonde til TV SYD.

Byretten dømte for fire år siden, at tre af Benny Ravn Bondes søer var ulovlige. Benny var uenig i at den ene af de tre søer skulle være ulovlig. Den dom blev han med sine egne ord ’sur over’. Derfor ankede han alle tre søer, selvom han kun var interesseret i at anke den ene af sagerne.

- Jeg ankede dommen, fordi sagen kunne danne præcedens for andre sager, siger Benny Ravn Bonde.

Og det var landsretten i dag enig med ham i. Dermed har Benny fået stadfæstet to domme fra byretten i dag, mens han er blevet frikendt i én. Om frikendelsen siger han i dag:

- Det er dejligt og godt!

Men du er jo dømt for de to andre?

- Ja det kan man sige, men var mest interesseret i denne sag, siger Benny Ravn Bonde.

Benny Ravn Bonde er privat svinebonde, derudover er han formand for udvalget plan og miljø og viceborgmester i Haderslev Kommune. 

Mest sete på tvsyd.dk