Dramatisk bil-jagt endte i Ribe

28-årig mand forsøgte røveri i Gram og blev jagtet over 24 kilometer, før politiet fik fat i ham.

Politiet havde faktisk en afgtale med manden. Han skulle møde til afsoning, men han blev væk og forsøgte i stedet at brække en veksel-automat op i en spillehal i Gram. Det opdagede spillehallens ejer, som fulgte efter, da tyven stak af. Han havde en bil stående uden for og forsvandt i retning af Ribe. Spillehallens ejer fulgte lige efter i sin egen bil.

Fanget af politihund

Tyven kørte i en bil, der var stjålet i Sønderborg.  Tre gange under flugten bremsede tyven op og satte i bak-gear, Jagten blev noget af et drama, fordi tyven tre gange bremsede og bakkede ind i den bil, der var efter ham.
 
I Ribe slap tyven væk, men kort kortvarigt. Spillehallens ejer havde nemlig ringet til en bekendt og underrettet ham om situationen. Med hans hjælp blev flugtbilen fundet parkeret i nærheden af et byggemarked. Politiet blev tilkaldt, og kort efter blev manden fundet af en hunde-patrulje. Han sad på toppen af en stabel paller og kunne ikke rigtigt komme ud af stedet.

Han blev anholdt, og nu er han i Haderslev, hvor han er sat i en celle til afsoning for en tidligere forseelse. Politiet siger, manden er en rigtig gammel kending - men ikke på grund af gode gerninger.