Efter uro i Haderslev kræver politiker: Mere politi straks

Der har i weekenden været en del uro i Haderslevs natteliv, hvor blandt andet to betjente måtte trække sig tilbage, fordi de blev truet. Der har været hærværk mod biler, hvor to biler udbrændte.

Natten til mandag stod Haderslev borgere op til hærværk mod en række biler, og afbrænding af JydskeVestkystens bil og nabobilen.

Politiker kræver mere i politi i gaderne straks
Politiker kræver mere i politi i gaderne straks

Ifølge Jydske Vestkysten netavis har der desuden weekenden over været sammenstød mellem politiet og en række unge.

quote

Jeg bliver meget harm, jeg bliver meget sur, jeg bliver meget rasende. Det er fuldstændig utilstedelig, at man kan udsætte politi og en by for de her.

Peter Kofod Poulsen, MF, retsordfører, Dansk Folkeparti

Natten til lørdag måtte to politibetjente trække sig tilbage, da de pludselig var omringet af en gruppe på ti mand. Dene episode samt bilafbrændningerne får nu Danske Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen til blande sig.:

-Jeg bliver meget harm, jeg bliver meget sur, jeg bliver meget rasende. Det er fuldstændig utilstedelig, at man kan udsætte politi og en by for de her. Det her uanstændigt.

Politiker kræver mere i politi i gaderne straks
Politiker kræver mere i politi i gaderne straks

Peter Kofod Poulsen vil nu trække justitsministeren ind i sagen.

quote

Der skal mere politi til, så vi kan håndhæve lov og orden og slå hårdt ned på det folk, der ikke kan opføre sig ordentlig. Som tror de kan true politiet ud eller brænd biler af.

Peter Kofod Poulsen, MF, retsordfører, Dansk Folkeparti

- Jeg tager fat i Justitsministeren allerde i morgen gennem retsudvalget for at finde frem til, hvad ministeren vil gøre ved det her. Står til mig, så er der ingen tvivl. Der skal mere politi til, så vi kan håndhæve lov og orden og slå hårdt ned på det folk, der ikke kan opføre sig ordentlig. Som tror de kan true politiet ud eller brænd biler af. Det skal aldrig nogensinde accepteres og det skal aldrig nogensinde tolereres. Det skal der slås hårdt ned på.