Efterlyser sort Audi efter dødsulykke

En højrestyret sort Audi A5 eller A7 efterlyses i forbindelse med dødsulykken på Koldingvej nord for Gabøl. Audien var muligvis årsag til det frontale sammenstød.

Politiet opfattede det i starten som en overhalingsulykke. Men ved at nærlæse rapporterne viser det sig, at det måske har været Audien – i overhaling – som er årsag til ulykken, fortæller vagtchef Erik Lindholdt til TV  SYD.

- Vi vil rigtig gerne i kontakt med føreren. Det er ikke sikkert, at han har bemærket ulykken. Samtidig efterlyser vi også en buschauffør, som lige har passeret, da det frontale sammenstød sker.

Som politiet nu ser uheldet, er Audien på vej til at overhale bussen. Føreren har overset en modkørende, som må lave en katastrofeopbremsning for at undgå frontal påkørsel. En anden bil, der kører bagved, forsøger at undgå sammenstød med en undvigemanøvre til den anden vejbane. Her kører han frontalt ind i den tredje bil.

Føreren af den anden bil – en 43-årig polak med dansk statsborgerskab og bosat i Vejle - bliver dræbt på stedet.

I bilen havde han en yngre mand på bagsædet. Han slap med knubs, mens bilisten, som den 43-årige kørte ind i, blev indlagt på sygehuset i Kolding. Det var en 60-årig mand fra Odense.

Se flere videoer fra Local Eyes.