Esbjerg alene i front - Sønderjyske fik hjemmesejr efter straffeslag

Esbjerg Energy vandt fredag aften 4-2 på udebane over Herlev og er nu alene i spidsen af ligaen, mens Sønderjyske i overtiden besejrede Gentofte med 3-2.

27 sekunder var der spillet, da Felix Scheel bragte Esbjerg Energy foran 1-0. Herlevs Frederik Bjerrum fik udlignet til 1-1. Esbjerg kunne gå til den første pause foran 2-1 på  scoring af Coli Vock Esbjerg.

Midtvejs i anden periode udbyggede Esbjerg føringen med et mål af Alexis Loiseau til 3-1. Først mod slutningen af 3. periode bragte Herlev atter spænding ind i opgøret, da Mathias Thinnesen reducerede til 2-3.

37 sekunder før tid lukkede Esbjergs Carson McMillan kampen med scoringen til 4-2.

Sønderjyske slog Gentofte Stars i SE Arena i Vojens med 3-2 efter overtid og straffeslag. Sønderjyske kom dårligt fra start, men viljen til at ville vinde endte til sidst med en fortjent sejr over topholdet fra Gentofte, der måtte se sig slået, selv de undervejs havde ført med to mål.

Anders Førster og Greg Gibson ( 2 mål) stod for de Sønderjyske scoringer for øjnene af 2.027 tilskuere.

Tirsdag mødes Esbjerg og Sønderjyske i sæsonens første lokalopgør. Det sker i Granly Hockey Arena i Esbjerg klokken 19.