TV der bevæger dig

Et godt spørgsmål: Flyvende værter

De to værter Dorte og Søren er i dag på besøg på Flyvestation Skrydstrup, hvor de får lov til at komme ind bag kulisserne på den store arbejdsplads.

Dorte Callesen og Søren Dahl er i dag på besøg på Flyvestation Skrydstrup, hvor de får lov til at komme ind bag kulisserne på den store arbejdsplads.

Dorte Callesen og Søren Dahl er i dag på besøg på Flyvestation Skrydstrup, hvor de får lov til at komme ind bag kulisserne på den store arbejdsplads.

Her møder de blandt andre flere af de mekanikere, som hver dag sørger for, at de store jagerfly kommer sikkert i luften og ned igen. Søren får lov at føle på egen krop, hvor mange kræfter en F16 skal bruge, når den starter motoren op.

Prøveflyvninger med de F-35 på vej

Forsvaret laver den 22. eller den 23. maj demonstrationsflyvninger med de indkøbte F35 kampfly.

For at give lokalbefolkningen mulighed for selv at opleve, hvordan et F-35 kampfly lyder sammenlignet med et F-16 kampfly, vil et dansk F-16 fly følge de samme flyveruter og samme flyveprofiler med få minutters afstand til F-35 flyet.

Det norske flyvevåben deltager med 2 x F-35 kampfly, som vil flyve to gange af cirka 30-45 minutter. De to separate flyvninger vil stort set følge de samme flyveruter og flyveprofiler, som de kommende kampfly skal flyve.

Et godt spørgsmål:

I serien ’Et Godt Spørgsmål’ tager vi med TV SYD-vært Dorte Callesen og Radiovært Søren Dahl (kendt fra bl.a radioprogrammet Dahl på Hack) rundt i Syd-og Sønderjylland. 

 

Undervejs møder de mennesker, som udfordrer dem, og så stiller de hinanden quiz-spørgsmål, som du kan gætte med på.   

 

’Et Godt Spørgsmål’ kan ses hver søndag klokken 19.30 på TV SYD og streames på tvsyd.dk. Desuden kan programmet ses på TV SYDs PlayApp.