TV der bevæger dig

Flere ulykker spærrede motorvej - pas på glatte veje

Fire ulykker har søndag i perioder spærret motorvejen mellem Christiansfeld og Haderslev N. Politiet opfordrer trafikanter til at passe på glatte veje.

50-årig bilist fastklemt i bil som var væltet rundt på taget. Foto: Local Eyes

Klokken 18.30 var der en ulykke på E45 Sønderjyske motorvej ved Haderslev N. En person var fastklemt i sin bil, der var væltet om på taget. Ifølge politiet slap den fastklemte uden alvorlig skader. Motorvejen var spærret i nordgående retning, men er nu åben igen.

Local Eyes var på stedet, som du kan se i videoen nedenfor. Se mere video på localeyes.dk.

Flere gange i løbet af dagen har der været lange køer på E45 Sønderjyske Motorvej. Tidligere på dagen var det på grund af tre ulykker, som resulterede i fire tilskadekomne.

Ved Christiansfeld var motorvejen spærret i begge spor i sydgående retning, ligesom der ved Haderslev N har været spærret i nordgående retning. Omkring kl. 17 var oprydningen færdig, og der blev åbnet for kørsel i begge retninger.

- Det er lumsk derude, og bilister skal køre meget forsigtigt. Det er glat på grund af haglbyger og kold vejbane, oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Claus Skovgaard, til TV SYD.

Tidligere på dagen har der også været et glatføreuheld på Herningvej nord for Ølgod.

01:22 Luk video