Fodbold: Sønderjyske sender Horsens under stregen

Sønderjyske hentede tirsdag aften tre vigtige point i en udsat bundkamp mod Esbjerg. Sønderjyske sender dermed Horsens under stregen.

Esbjergs Jesper Lange blev vist ud efter 12 minutter. Kort efter kunne Lasse Vibe bringe Sønderjyske i front, men trods overtal på banen, måtte Sønderjyske se Hans Henrik Andreasen udligne på straffespark efter 31 minutter.

Florian Hart bragte Sønderjyske på 2 -1 efter 52 minutters spil og i overtiden lukkede Johan Absalonsen kampen med scoringen til 3 - 1.

Det var Sønderjyske første hjemmesejr i 13 forsøg og de første mål på hjemmebane i 2013.

Sønderjyske lå før kampen som nummer 11 i rækken, men sejren hopper holdet over stregen med 27 point. Sorteper bliver Horsens, der for alvor er presset i bunden af ligaen.

Esbjerg, der har indledt foråret med en god stime, kan med aftenens nederlag heller ikke sige sig fri af nedrykningsfaren. Med syv runder tilbage er Esbjerg placeret som nummer 7 med 32 point.