TV der bevæger dig

Forsøgt voldtaget: Politiet gør intet

Politiet har hemmeligholdt et voldtægtsforsøg mod en 48-årig kvinde på Knud Strand nord for Haderslev torsdag aften. En tysker truede kvinden med en kniv på halsen. Kvinden blev snittet i halsen med kniven og forsøgt voldtaget.

01:09

Den 48-årige kvinde blev udsat for et brutalt voldtægtsforsøg ved Knud Strand. (Google Maps)

1 af 2

Kvinden sad alene på stranden ved 20-30-tiden. Hun kunne høre, at der var mennesker i de nærliggende sommerhuse, men ellers var stranden mennesketom.

Pludselig listede en mand sig ind på hende og pressede en kniv på halsen. Han sagde tre ord til hende på tysk.

Kvinden, som TV SYD har talt med, råbte op - og efter en kort kamp flygtede manden.

- Jeg tror, at han troede, at sommerhusgæsterne var på vej.

Kvinden har boet i Tyskland og er sikker på, at der var tale om en tysker.

Den 48-årig fik hjælp af sommerhus-beboerne, og hun blev undersøgt af retsmedicinere på Kolding sygehus. Men hun føler ikke, at politiet har taget sagen alvorligt.

Selv om hun blev lovet en afhøring allerede fredag, havde hun mandag morgen intet hørt fra politiet.

Vicepolitinspektør Knud Kirsten, Haderslev, kan ikke overfor TV SYD forklare, hvorfor politiet har hemmeligholdt sagen i fire dage.

- Jeg har det rigtig skidt med sagen. Mest fordi manden kan have forulempet andre. Og hvis politiet intet gør, slipper han jo godt fra det, siger kvinden til TV SYD.

 

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har mandag eftermiddag udsendt en efterlysning. Lokalpolitiet i Haderslev vil gerne i kontakt med mennesker, som har været på Knud Strand i løbet af den 18. juli.

Kvinden har givet følgende signalement af gerningsmanden:
  • Tysktalende
  • Cirka 30 år
  • 175-180 cm høj og slank af bygning
  • Solbrændt/rød på arme, ben og i ansigt
  • Lyshåret og på toppen af issen mellemlangt hår , der var lagt ned til den ene side med voks eller lignende. Derudover barberet kort i side og nakke.
  • Meget blå øjne
  • Iført hvid t-shirt med rund hals og sorte badebukser til knæene.

Desuden søger politiet vidner, der har set eller hørt om en personbil, der muligvis har holdt parkeret på en nærliggende P-plads. Den beskrives som en Austin mini Cooper, blå med hvidt tag og med tyske nummerplader.