TV der bevæger dig

Forsvarsklippe forlænger med SønderjyskE

Niels Lodberg havde kontraktudløb til nytår, men er nu blevet enig med klubben om at forlænge kontrakten sæsonen ud.

En af de profiler der har markeret sig stærkt i SønderjyskEs centrale forsvar, og har en udprægede vindermentalitet forsætter minimum et halvt år mere i den lyseblå trøje. Det har klubben netop offentliggjort.

Men der kan dog sagtens blive tale om en yderligere forlængelse af samarbejdet, røber sportschef Hans Jørgen Haysen

- Niels Lodberg har i dette efterår spillet kontinuerligt og på et meget højt niveau. Derfor var det også en selvfølge at prøve at forlænge samarbejdet.

Fortsætter han med at levere på samme niveau i forårets kampe, ser vi også positivt på en yderligere forlængelse af kontrakten fra sommeren 2015.

- Niels Lodberg har haft stor betydning for holdet. Det gælder både på banen og i omklædningsrummet. Som viceanfører har han været en vigtig person, som trænerstaben har kunnet sparre med i forhold til det taktiske og ind mod spillertruppen.

Han er en stærk ledertype og en kulturbærer med en fantastisk udstråling, som også siger tingene i klar tekst og altid med et glimt i øjet. Sådan kan vi godt lide det i SønderjyskE.

Niels Lodberg er en ægte vindertype, der går på banen og leder med sit eksempel i hver eneste kamp. Vi er glade og stolte over, at vi også til de meget spændende og afgørende kampe i foråret kan råde over en kapacitet som Niels Lodberg, slutter Hans Jørgen Haysen.

Mere sport