TV der bevæger dig

Fredericia håber på at overraske mod SønderjyskE

Tre kampe er blevet til tre nederlag i første division, men onsdag aften skal FC Fredericia prøve at rejse sig i pokalkampen mod SønderjyskEs superligahold. Og cheftræner Nicolai Wael håber, at Federicia kan overraske mod den klub, som han selv slog sine folder i som aktiv spiller.

Cheftræner Nicolai Wael håber på, at hans hold overrasker mod SønderjyskE.

SønderjyskE indtager øjeblikkelæigt superligaens 8.-plads - og bliver en stor mundfuld, men også en gylden chance for at rejse sig mod en stærk modstander, og FC Fredericia har jo før klaret sig godt mod Superliga-hold i pokalturneringen.

- Det er et hold som er af en anden kaliber end vi er vant til, men vi skal tro på, at vi kan true dem. Hvis det skal lykkes, skal vi være godt organiserede og hvis vi kan undgå at lave de fejl, som på det sidste har kostet os dyrt, så har vi bestemt en chance for sejr, siger Nicolai Wael inden kampen, der spilles kl. 19 på Monjasa Park i Fredericia

SønderjyskE kommer til Fredericia uden Tommy Bechmann, der sidder over for at blive klar til den kommende vigtige udekamp mod Esbjerg fB. Desuden sidder unge Mikael Uhre over. Nye i forhold til FCN?kampen er Nicolaj Madsen og Daniel Christensen.

Mere sport