Galleri: Københavnere brød Sønderjyskes stime

Det var en skuffende aften for tilskuerne i SE Arena i Vojens fredag; Sønderjyske led sæsonens første ordinære nederlag.

De godt 2500 tilskuere i ishockeyhallen i Vojens er ikke vant til at se Sønderjyske tabe, og da slet ikke på hjemmebane. Men den ellers fine statistik stoppede brat fredag aften, da Rungsted var på besøg.

Københavnerne vandt 3-0, og selvom Sønderjyske pressede hårdt på i alle perioder, stod Rungsted godt i forsvaret og var giftige på et par kontraer.

Sønderjyskes kaptajn Kim Lykkeskov var da også en skuffet mand efter kampen:

- Vi må sige, at vi blev straffet af et smart spillende Rungsted mandskab i dag. De stod kompakt i deres defensiv, og den formåede vi ikke at låse op i aften, udtaler han på klubbens hjemmeside.

Sønderjyske indtager trods nederlaget stadig førstepladsen i Metalligaen. I sæsonens første 16 kampe er det blevet til sejre i de 14 og nederlag efter forlænget spilletid og/eller straffeslag i to kampe. Den 17.  kamp fredag aften var første regulære nederlag i sæsonen.

Esbjerg var også i aktion fredag, hvor vestjyderne vandt 1-0 på udebane mod bundproppen Herlev. Brock Nixon var matchvinder for Esbjerg.