TV der bevæger dig

Her bliver første røver fanget - to stadig på fri fod

Politiet leder torsdag eftermiddag stadig efter to formodede rumænske røvere. Politiet håber på hjælp fra offentligheden og tror ikke, at de to røvere er farlige.

Den første røver blev fanget. Hans to kammerater var ved 20-tiden stadig på fri fod. Foto: Sandra Seratski Jørgensen, Capella Photo

Bilen, som de tre mænd kørte galt i ved Haderslev Syd. Foto: Thor Hedegaard Larsen, TV SYD

1 af 2

Trods omfattende eftersøgning med hunde og helikopter var politiet ved 16.30-tiden stadig uden spor af to rumænske røvere, som er forsvundet mellem Haderslev Syd-frakørslen og byen.

De tre mænd begik røveri mod en guldsmedeforretning i Jernbanegade i Kolding kl. 11.03. De kørte fra stedet i en rumænsk indregistreret Ford Mondeo. Den kørte fra ved Skovby (Haderslev S) – og satte kurs mod Haderslev. Undervejs havnede bilen i grøften. 

Læs også Voldsomt røveri mod guldsmed

Mændene flygtede til fods. En af dem blevanholdt, men to var stadig ikke fundet ved 16.30-tiden.

Vi anser ikke de to røvere som farlige.

Vicepolitiinspektør Peter Balsgaard Nielsen, Sydøstjyllands Politi.

- Vi har meldt ud, at de undervejs har smidt noget ud. Det er den hammer, som de har brugt til at smadre montren hos guldsmeden, oplyser leder af Efterforskning Syd, vicepolitiinspektør Peter Balsgaard Nielsen, Kolding, til TV SYD.

- Det er bl.a. for at understrege, at de tre mænd formentlig er ubevæbnede. Vi anser ikke de to røvere som farlige.

Han opfordrer borgere til at komme med oplysninger, hvis de har oplevet noget mistænkeligt. Det kunne f.eks. være, hvis de har taget blaffere med i bilen i området. Så er politiet meget interesserede i, hvor de eventuelt er sat af.

Opdatering: Fredag er alle røvere nu anholdt

Læs også Eftersøgte guldsmederøvere er blevet anholdt