TV der bevæger dig

Ishockey-ikon bliver ny sportschef i Sønderjyske

Tirsdag aften spillede Kim Lykkeskov sin kamp nr. 801 for Sønderjyske. Inden kampen mod Odense blev det officielt, at Kim Lykkeskov overtager posten som sportschef fra 1. maj.

Med 801 kampe foreløbig for Sønderjyske er Kim Lykkeskov i forvejen et ikon i klubben, som han nu bliver sportschef for. Foto: Annemette Stollig

Han afløser på posten Sønderjyskes adm. direktør Klaus B. Rasmussen, der tog over, da Søren Stockfisch i august 2015 døde af kræft.

33-årige Kim Lykkeskov har været spiller i Sønderjyske (Vojens) siden 1991 og fik debut i ligaen i september 2001.

- Kim Lykkeskov har i en årrække været synonymet på ishockey og Sønderjyske. Han er ekstremt vellidt og bærer i alle sammenhænge bogstavelig talt vores værdier uden på trøjen. Jeg kan ikke understrege, hvor glade og stolte vi er over, at Kim Lykkeskov har sagt ja til at overtage opgaven som sportschef, siger Klaus B. Rasmussen i en pressemeddelelse om udnævnelsen af Kim Lykkeskov til ny sportschef. 

Læs også 800-kampsjubilar fik ingen sejr

Udnævnelsen blev det eneste, der lunede hos de 2500 tilskuere i Vojens, der måtte gå skuffede hjem fra kampen mod Odense efter nederlaget på 4-2, hvor netop Kim Lykkeskov fejrede sin udnævnelse til sportschef ved at score Sønderjyskes første mål.

 

Læs også Kim Lykkeskov glæder sig til skiftet fra skøjter til skrivebord

Sønderjyderne ligger i hård kamp med Gentofte om fjerdepladsen i grundspillet, som giver hjemmebane i en eventuelt syvende kamp i kvartfinalerne.

Begge hold har 67 point, men Gentofte har fem kampe tilbage af grundspillet, hvor Sønderjyske nu kun mangler fire. 

 

 

 

Mere sport