Ishockey-sejre til både Sønderjyske og Esbjerg i overtid

Points til både Sønderjyske og esbjeg Energy i tirsdags aftens hjemmekampe mod sjællandske modtandere.

Sønderjyske førte det meste af kampen, men måtte nøjes med to point i hjemmekampen mod Herlev Eagles. Efter overtid og straffeslag blev det til en sejr på 5-4.

De 1967 tilskuere i SE Arena i Vojens så Sønderjyske bringe sig ellers foran 4-2 kort inde i tredje periode, men herefter tillod Yannick Vedel og Christoffer Gath at reducere og udligne for Herlev.

Da der ikke blev scoret i fjerde periode, så endte det med, at Danny Hobbs afgjorde forestillingen til sidst.

Sønderjyske ligger på tredjepladsen med 29 point.

Rungsted havde Esbjerg nede i sækken men fik den ikke snøret. Vestjyderne kunne derfor levere et stærkt comeback tuil glæde for 717 tilskuere i Garnly Hockey Arena  da man formåede at hente en tomålsføring i løbet af kampens sidste godt tre minutter og endda også snuppe et ekstra point i overtiden. Phillip Bruggisser blev matchvinder for vestjyderne.

Mestrene fra Esbjerg Energy hentede den tredje sejr i træk, da Rungsted Seier Capital ude blev besejret 4-3 i et tæt opgør, der måtte ud i overtid for at finde en vinder.

I fjerde periode lykkedes det Phillip Bruggisser at score til 4-3 for Esbjerg, som nu har 22 point på ottendepladsen.