Ishockey: Sønderjyske i europæisk skuffelse

Sønderjyske kom dårligt fra start i semifinalen ved Continental Cup på hjemmebane, da Dunaujvaros vandt 2-1.

Vojens lægger i denne weekend is til en af semifinalegrupperne i den europæiske Continental Cup, men det begyndte skuffende for den danske deltager, Sønderjyske.

På åbningsaftenen tabte den forsvarende danske mester og aktuelle tophold med cifrene 1-2 til ungarske Dunaujvaros.

Alle scoringer faldt i den anden periode, og sønderjyderne kom bedst fra start med scoringen til 1-0 ved Anders Førster.

Glæden for de 1848 tilskuere blev dog kort, da det ungarske hold allerede inden den næste pause bragte sig i front.

Efter det indledende nederlag får Sønderjyske svært ved at avancere til finalen, men en sejr i dag over Neman Grodno kan dog hjælpe lidt på perspektiverne.

Det hviderussiske hold tabte ligeledes fredag efter en tæt kamp mod Stavanger Oilers. Den ordinære kamp sluttede 3-3, men nordmændene sejrede sammenlagt 4-3 efter straffeslag.

Mål: 1-0 Anders Førster, 1-1 Balazs Somogyi, 1-2 Adrian Huffner

Udvisninger: SønderjyskE 4 x 2 min., Dunaujvaros 4 x 2 min.

Tilskuere: 1.848.