Ishockey: Sønderjyske og Esbjerg er under pres

Efter to nederlag på udebane søndag er både Sønderjyske og Esbjerg i hård kamp for overhovedet at nå med i dette års slutspil.

Sønderjyske kunne desværre ikke følge fredagens sejr over Aalborg op, da holdet tabte 4-3 på udebane til Rungsted i en kamp, hvor Sønderjyske dog var tæt på at gøre endnu et flot comeback.

Det var Rungsted, der kom bedst ud fra start blokkene og havde en del overvægt i spil og chancer - og kom foran og udbyggede føringen til to mål, inden Sønderjyske vågnede op.

Søren Dau havde fået reduceret til 3-1, og Sønderjyske kom rigtigt tæt på, da først Derek Damon og herefter Mads Lund fik reduceret til 4-2 og 4-3. Til sidst blev Joni Myllykoski hevet ud til fordel for en ekstra markspiller, men det forblev kun ligeved og næsten, og hjemmeholdet kunne ride stormen af og tage de tre point.

– Vi spiller ikke det spil, som vi skulle, og det er os, der gør det nemt for dem. Vi vågner først rigtigt op i sidste periode, og der spiller vi rigtig god ishockey og var også meget tæt på at udligne, sagde Anders Førster til Sønderjyskes hjemmeside.

Esbjerg Energy måtte indkassere et 3-1 nederlag til Gentofte Stars. Esbjerg førte ellers 1-0 til omkring midten af kampen efter scoring fra Niklas Andersen. Men to Gentofte-scoringer i overtal samt et til sidst i tomt mål ændrede kampens udfald.

Esbjerg indtager nu 7.-pladsen i ligaen med Sønderjyske på 9.-pladsen - og der er 13 runder tilbage i grundspillet.

Ny model for slutspil