TV der bevæger dig

Ishockeyklubber advarer mod billetfusk

Stor interesse for ishockeykampene mellem SønderjyskE og Esbjerg betyder, at flere supportere forsøger at købe billetter til de områder, der er forbeholdt modstanderne.

Klubberne advarer mod billetffusk Foto: Annemette Stollig

Udsolgte ishockeyhaller i forbindelse med finalekampene mellem SønderjyskE og Esbjerg Energy får nu de to klubber til at advare mod, at forsøge at købe billetter til udebaneafsnittene i hallerne.

Der er i sagens natur et begrænset antal billetter til rådighed, hvilket også betyder at der ikke er billetter til alle, som ønsker at se kampen fra udebaneafsnittet, skriver SønderjyskE på deres hjemmeside.

Vi er af Esbjerg Energy gjort bekendt med, at flere tilskuere med bopæl i Sønderjylland har købt billet til hjemmebaneafsnittene i Granly Hockey Arena, Esbjerg.

Det er derfor rimeligt at antage, at der er tale om SønderjyskE fans og tilskuere, hvilket efter SønderjyskEs holdning er både usportsligt, upassende og usympatisk.

Esbjerg Energy vil, som det var tilfældet med Finale 2, afvise disse tilskuere ved dørene eller bortvise tilskuerne fra deres pladser i hallen.

Dette sker af sikkerhedsmæssige hensyn og vi vil gerne igen understrege, at afvisning og bortvisning sker i fuld respekt og forståelse med SønderjyskE, oplyser Esbjerg Energy.

Vi skal også her gentage, at Esbjergtilskuere og fans, som forsøger at købe billetter til hjemmebaneafsnittene i SE Arena i forbindelse med DM Finale 5 på søndag, ligeledes vil blive afvist/bortvist skriver klubben.

De to klubber mødes i aften klokken 19.30 i Esbjerg og kampen den er udsolgt.

SønderjyskE oplyser fredag, at billetterne til den femte kamp mellem de to hold, der bliver spillet søndag i Vojens, allerede er revet væk.

Mest sete på tvsyd.dk