Landingsbane blev invaderet af løbere

Flyvestation Skrydstrup åbnede deres landingsbane for 375 løbere, der løb for Børnecancerfonden.

Normalt er F16- jagernes landingsbane i Skrydstrup lukket område, men lørdag åbnede de for første gang flyvestationen i en god sags tjeneste.  

375 løbere havde snøret løbeskoene for at løbe 9,5 kilometer og samle penge ind til Børnecancerfonden. Michael Ullgren var mødt op for at støtte den gode sag.

quote

Cancer rammer alle familier. Min mor er selv død af kræft, og vi får det allesammen ind på livet. Vi kan bidrage til kampen mod kræft på hver vores måde.

Morten Ullgren, deltager i løbet på Flyvestation Skrydstrup.

- Cancer rammer alle familier. Min mor er selv død af kræft, og vi får det allesammen ind på livet. Vi kan bidrage til kampen mod kræft på hver vores måde, siger Morten Ullgren til TV SYD.

Selvom det var den gode sag, der havde fået Morten Ullgren til at hoppe i løbetøjet, så trak de anderledes omgivelser også.

- Det er da lidt specielt. Man løber på et militærområde og får lov til at komme ind bag kulissen, man ikke ser til daglig, siger Morten Ullgren.

En af dem, der har fået hjælp af Børnecancerfonden, var også mødt op på flyvestationen.14-årige Bjørk Ellegaard har haft kræft to gange. Hun er færdigbehandlet for knoglemarvskræft og er ved at komme sig over bivirkningerne. Hun skal på sommerlejr med Børnecancerfonden.

- Det er dejligt at se, at der er så mange, der støtter op om projektet, så vi sammen kan gøre en forskel, siger Bjørk Ellegaard til TV SYD.

Team Rynkeby Sønderjylland stod bag indsamlingen, og dagens løb skaffede cirka 70.000 kroner til Børnecancerfonden.