TV der bevæger dig

Målmand får kontrakt i SønderjyskE

Kenneth Stenild, der i januar blev fritstillet i AC Horsens, har været på prøvetræning i SønderjyskE. Han har gjort et så godt indtryk, at han bliver resten af sæsonen.

SønderjyskEs førstevalg på målmandsposten, Nathan Coe, er ude med en knæskade i seks til otte uger. I de sidste par uger har Kenneth Stenild prøvetrænet med superligatruppen, der netop er vendt hjem fra en træningslejr i Tyrkiet. Han har gjort det så godt, at Sportschef Ole Nielsen har tilbudt en kontrakt, foreløbigt gældende for resten af indeværende sæson.

- Kenneth Stenild har gjort et godt indtryk, hvor han under opholdet i Tyrkiet tydeligt er blevet bedre og bedre. Han har været uden kamptræning i nogle måneder; men har efterhånden fået ?banket rusten af?. Han har vist en rigtig god indstilling til tingene, og vi tror og håber, at han vil løfte sit spil i takt med træningspassene, siger Ole Nielsen.

Takket være indsamling

SønderjyskE har fået en kærkommen håndsrækning fra tre dedikerede fodboldtilhængere, der i efteråret etablerede en indsamling til fordel for en forstærkning af spillertruppen.

- Jeg vil på Sønderjyskes vegne gerne rette en stor og varm tak til komiteen bag indsamlingen, Søren Raun Nielsen, Henrik Søberg, Brian Schrøder, og ikke mindst til de mange sønderjyder, der med bidrag har bakket op om initiativet. Vi er en klub med en stram økonomi, og den økonomiske håndsrækning er virkelig noget, der varmer i en kold tid, fastslår Ole Nielsen.

Mere sport