TV der bevæger dig

Medarbejdere får fri til motion

Haderslev Andels Boligforening (HAB) giver medarbejder fri i halvanden time en gang om måneden til at motionere. Boligselskabets direktør er ikke i tvivl om, at det er en god forretning for arbejdspladsen.

Fra den første dag, hvor medarbejderne i en boligforening i Haderslev motionerede - i arbejdstiden.

- Motion er godt for sundheden og humøret  ? og sunde og glade medarbejdere er et stort aktiv for os. Når det så ydermere er kommet i stand på initiativ fra medarbejderne, så er jeg kun glad for at kunne bakke det op med at give fri til det, siger Christian Skovfoged, HAB.

Fremover vil de ansatte kunne vælge at motionere den sidste onsdag i måneden. Onsdag var tre hold igang - i løbesko, på cykler og i rask trav. Det er frivilligt at deltage i motionen - og medarbejder er velkomne til at arbejde videre til arbejdsdagen er slut. Det er der foreløbigt inden, der har valgt.

Større velvære

Assistent i udlejning, Poul-Erik Kjær, har taget initiativ til motions-dagen.

- Det har været et ønske gennem længere tid fra medarbejderne, at vi kunne samles om at motionere. Der er mange aspekter i det, som er værd at tage med. Dels er der det sociale samvær mellem kollegerne, som øger trivslen på arbejdspladsen. Dels er der gevinster i form af færre sygedage, større velvære i dagligdagen ? og dermed bedre service for vores kunder, siger han.

Mest sete på tvsyd.dk