TV der bevæger dig

Niels Lodberg vender tilbage til Sønderjyske som træner

AC Horsens mister deres assistenttræner Niels Lodberg, der efter sommerferien fortsætter i samme rolle hos Sønderjyske.

Niels Lodberg spillede tre sæsoner for sønderjyderne og blev på rekordtid et ikon og symbol på holdets vinderattitude og kampgejst.

Niels Lodberg spillede tre sæsoner for sønderjyderne og blev på rekordtid et ikon og symbol på holdets vinderattitude og kampgejst.
Han forlod klubben i 2015 til fordel for AC Horsens og vender nu tilbage i Haderslev i en ny rolle som assistenttræner i superligateamet med cheftræner Claus Nørgaard og assistenttræner Henrik Hansen. Det fortæller Sønderjyske i en pressemeddelelse.

Dermed forlader han for anden gang i karrieren AC Horsens for at skifte til Sønderjyske. Han tog samme tur som spiller i 2012.
Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det lykkedes at få den tidligere viceanfører tilbage til Sønderjyske:
- Niels Lodberg er en vindertype, som vi er utroligt glade for at have tilbage i det lyseblå team. Han kender klubben ud og ind, og det vil være som om, han aldrig har været væk fra klubben, siger Hans Jørgen Haysen. 

Læs også Sønderjyske-profil bliver ny assistenttræner

 

Niels Lodberg gør i foråret sit arbejde færdigt hos AC Horsens, og frem til sommerpausen vil det i Sønderjyske være Claus Nørgaard og Henrik Hansen, der er træner-teamet for Søndrjyskes superligahold.

Det er bestemt ikke et fravalg af AC Horsens

Niels Lodberg, assistenttræner på vej fra AC Horsens til Sønderjyske

- Det har været en svær beslutning, der har krævet dage og nætter. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har valgt Sønderjyske på grund af økonomien eller utilfredshed med AC Horsens, for jeg er rigtig glad for at være i klubben, og det er bestemt ikke et fravalg af AC Horsens, siger Niels Lodberg til hjemmesiden for AC Horsens.

 

Mest sete på tvsyd.dk