TV der bevæger dig

Overvejer at lave dødslister for offentligt ansatte

Det Sorte Register, der gennem længere tid har hængt offentligt ansatte ud på nettet, vil udvide og overvejer at lave dødslister.

Overvejer dødslister for offentligt ansatte

Ole Eli Christiansen, der er manden bag Det Sorte Register, bekræfter overfor TV SYD i dag, at siden barsler med dødslister over offentligt ansatte, som de mener har brudt loven.

- Jeg mener, det er nødvendigt med dødsstraf til offentligt ansatte, der ikke overholder loven. Det skal til for at sikre borgerne, siger Ole Eli Christiansen til TV SYD.

Det Sorte Register har fået både fagforeninger og politikere på nakken, fordi offentligt ansatte bliver registreret med både navn og billede på nettet.

Hidtil har det ikke været muligt at sætte en stopper for hjemmesiden, fordi siden er registreret i Tyskland og er hosted i USA. Dermed undgår registeret den danske datalovgivning.

Ole Eli Christiansen er tidligere dømt for injurier overfor flere politikere og offentligt ansatte.

Flere folketingspolitikere vil nu have undersøgt, om det er muligt at sætte en stopper for Det Sorte Register.

Karina Lorentzen, der er formand for Folketingets Retsudvalg vil have sagen undersøgt og har stillet flere spørgsmål til Justitsministeren.

-Jeg mener ikke, at det er rimeligt at nogen bliver hængt ud på den her måde, men det er desværre utrolig svært at gøre noget ved det hen over landegrænserne, siger hun i dag til TV SYD.

Men det gør ikke Ole Eli Christiansen nervøs:

- De kan ikke røre os. De kan lave en masse love, men de gælder jo kun i Danmark, siger han.

Det Sorte Register er også et politisk parti. Ole Christiansen stillede ved det seneste valg både op i Haderslev Kommune og til regionsrådsvalget i Region Syddanmark.