Pernille Corydons succes startede i Haderslev

I dag sælger den kendte smykkedesigner Pernille Corydon sine kreationer i 17 forskellige lande. Det er dog kun syv år siden, at eventyret startede i baglokalet i en lille butik i Haderslev.

39-årige Pernille Corydon er lige nu i gang med at få styr på de sidste detaljer omkring dette års julekollektion. Kollektionen skal være færdig i god tid, for den skal ud til butikker i 17 lande.

- Jeg er så glad og føler mig så heldig. Tænk, at jeg har mulighed for at lave det, jeg elsker, siger Pernille Corydon til TV SYD.

Pernille Corydon begyndte at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder, i år 2008. Smykkerne blev til i baglokalet i en lille butik i Haderslev, hvorfra hun stadig sælger sine kunststykker.

- Ret hurtigt blev det klart for mig, at der var potentiale i smykkerne, og herefter gik det stærkt. Jeg fik kontakt med en agent og lavede min første deciderede kollektion, som blev solgt til Bahne i forbindelse med julehandlen i 2009. Nu sælges smykkerne i omkring 550 butikker i 17 forskellige lande, fortæller Pernille Corydon.

Mød Pernille Corydon i TV SYD

Programmet Naboer besøger Pernille Corydon i hendes butik, hvor det hele startede. Se med i den direkte udsendelse onsdag kl. 15 på TV SYD+. Programmet genudsendes kl. 19.55 og 22.35