Pivuretfærdigt, at vi vinder

Sønderjyske har sikret sig en plads i mesterskabsspillet i superligaen. Med 1-0 over Randers på hjemmebane fik de den ene af de sidste to pladser i slutspillet.

- Det var pivuretfærdigt, at vi vandt, sagde Pierre Kanstrup til TV3 Sport lige efter kampen.

Med sejren rykkede Sønderjyske op på en fjerdeplads. Og nu kan de ikke rykke ud. Så Pierre Kanstrup overvejede ikke sit svar længe, da han blev spurgt om, hvad der så var målet nu.

- Vi kan jo håbe på medaljer.

For Randers gør nederlaget ekstra ondt, da det betyder, at kronjyderne skubbes ud af top-6. Randers FC, der er uden sejr i ni kampe, må i stedet forberede sig på en kamp for at undgå nedrykning resten af sæsonen.

Randers havde ellers mulighederne for at tage den vitale sejr i Haderslev. I første halvleg var både Mayron George og Kasper Fisker tæt på, men de kunne ikke holde deres afslutninger inden for målrammen.

Efter pause var det igen George, der var på spil, men alene med Lukas Fernandes i Sønderjyske-målet afsluttede angriberen forbi den ene stolpe.

Som anden halvleg skred frem, satsede Randers mere og mere. Et mål var kravet for at sikre en plads i mesterskabsspillet, men den solide sønderjyske defensiv holdt stand. I stedet var det indskiftede Mikkel Hedegaard, der afgjorde til hjemmeholdets fordel, da han syv minutter før tid skubbede en returbold det sidste stykke over stregen.