Politi indstiller eftersøgning af forsvundet 55-årig

Der er ingen spor efter en forsvundet 55-årig mand efter to dages eftersøgning med specialtrænede vandsøgningshunde I Haderslev Fjord, og nu indstiller politiet eftersøgningen med hunde i fjorden.

En temmelig usædvanlig eftersøgning i Haderslev Fjord efter en savnet mand blev sidst på eftermiddagen torsdag indstillet – uden at der er fundet spor efter den 55-årige mand.

Manden har været efterlyst siden tirsdag den 28. september, og onsdag i denne uge besluttede politiet at undersøge Haderslev Havn og en del af fjorden med specialtrænede vandsøgningshunde, to både og flere dykkere fra Søværnet.

quote

Vi håber på henvendelser fra folk, der kan give os nye oplysninger i sagen.

Ole Aamann, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Eftersøgningen resulterede hurtigt i fundet af en livløs mand i vandet i fjorden. Det viste sig dog, at der ikke var tale om den 55-årige savnede mand.

Fandt en anden mand i fjorden

I stedet havde hundene fundet en anden livløs mand, som torsdag blev identificeret som en 50-årig mand fra Haderslev-området.

Den 50-årige har ikke været meldt savnet. Politiet kan ikke sige, hvorfor manden ikke var meldt savnet.

- Men det kan hænge sammen med, at han kun har ligget kortvarigt i vandet, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

Den 50-årige blev fundet i Haderslev Fjord ud for Starup Hede, og de pårørende er underrettet.

Håber på nye oplysninger

Det lykkedes dog ikke hverken hunde eller dykkere at finde spor efter den 55-årige, som nu har været forsvundet i ni dage.

Vagtchef Ole Aamann oplyser, at eftersøgningen indstilles indtil der eventuelt måtte komme nye oplysninger i sagen.

- Vi håber på henvendelser fra folk, der kan give os nye oplysninger i sagen, siger Ole Aamann.