TV der bevæger dig

Rastepladser opgraderes

Entreprenørerne er gået i gang med at ombygge og udvide to rastepladser på Den sønderjyke Motorvej. Rastepladserne skal opgradres med beplantning, picnic-  og legeområder.

1 af 2

Ustrup Vest udvides med 35 pladser og Hylkedal Vest får 15 ekstra pladser. Pladserne er især  til busser og lastbiler.

- Selve anlægsarbejdet er netop gået i gang på Ustrup Vest. Begge projekter forventes at være afsluttede inden sommerferien 2012, udtaler projektleder i Vejdirektoratet, Kresten Lysholdt-Andersen.

Vejdirektoratet gør opmærksom på, at begge pladser vil være åbne under hele anlægsarbejdet.

Væk fra lastbilerne

På Ustrup Vest - ved Vojens - laves ialt 35 ekstra pladser. De skal bruges til de nye modul-vogntog, og til biler og campingvogne. På rastepladsen får personbiler og campingvogne få deres eget område - væk fra lastbilerne.

Buslomme

På Hylkedal Vest bliver der lavet en separat buslomme, hvor rejsende med busselskaber kan skifte bus. Det skal skabe større trafiksikkerhed på den meget benyttede rasteplads.

Picnic-områder

Begge pladser vil, efter ombygningen, få en mere hensigtsmæssig og tidssvarende indretning, med en opgradering af beplantning, picnicområder samt legeplads.

- Vi har haft en rigtig god dialog med ejere og forpagtere på pladserne, netop for at sikre, at pladserne kan bruges i hele anlægsperioden, udtaler projektleder Kresten Lysholdt-Andersen.