TV der bevæger dig

Sart, lokalt popband hitter

Et lille band fra Haderslev har taget de københavnske anmeldere og pladeselskaber med storm. Fredag er der releaseparty i hjembyen.

Maja og De Sarte Sjæle hitter i København.

Duoen er et megahit på P3 og P4, hvor du måske allerede har hørt sangen ”Uden dig”. I morges var de i Go’ morgen Danmark på TV 2. Bandets sarte popsange hitter – og det er ingen aprilsnar.

Første gang jeg hørte dem, troede jeg, at det var en finurlig duo fra Kødbyen.

1. april udgiver de deres debutalbum ” Maja og De Sarte Sjæle”. Det sker ved en gratis pladerelease på Andys Bar i Haderslev.

Der er tale om duoen Maja og De Sarte Sjæle, der består af sangerinde Maja Rudolph, der samtidig er lærer på fuld tid, og sangskriver Timo Andersen.

De hitter på musikscenerne i København med deres melankolske popmusik, og anmelderne fra Politiken og DR har givet duoen super anmeldelser.

Pladeselskabet Universal opdagede det lokale band for halvandet år siden, da de uploadede et af deres numre til Karrierekanonen på P3.

- Første gang jeg hørte dem, troede jeg, at det var en finurlig duo fra Kødbyen. To dage efter kørte vi til Haderslev, for at skrive kontrakt, fortæller radiochef Morten Karlkvist fra Universal til TV SYD.

Bandet skriver banale og næsten klichéagtige tekster, der rammer lige ind i de ting, man selv har oplevet.

- Timo Andersen er en af de mest geniale tekstforfattere, jeg har oplevet, uddyber Morten Karlkvist.

Debutalbummet bliver udgivet på både cd og vinyl – og som download.

TV SYD sender live fra Andys Bar klokken 19.30.

Mest sete på tvsyd.dk