Se galleri: Sønderjyske klasker Esbjerg og vinder grundspillet

Trods formkrise i de seneste kampe vinder Sønderjyske grundspillet i ishockey. Det står klart, efter at sønderjyderne vandt sikkert 6-3 hjemme over Esbjerg.

Klik på billedet overfor og se galleri fra kampen.

Sønderjyske kom foran med 3-0 i første periode, da kampens spiller Thomas Spelling slog til to gange, mens også Jason Walters fik scoret.

Esbjerg Energy havde i målet givet chancen til den unge keeper Nikolaj Henriksen, men han var reelt chanceløs mod det offensivt spilllende mandskab fra Sønderjyske.

I anden periode gjorde Patrick Asselin og Henrik Nielsen det til 4-0 og 5-0, inden Colin Vock fik reduceret. Mads Lund sørgede dog for, at Sønderjyske vandt anden periode med 3-1, så det stod 6-1 før tredje periode.

Og selv om først Lasse Holgaard og siden Lance Monych fik reduceret i tredje periode, så var der kun tale om pynt på resultatet.

Det var anden gang på få dage Sønderjyske slog Esbjerg Energy, og de lyseblå fra Haderslev fik dermed rettet op på en skidt måned og holdt førstepladsen grundspillet.

Som vinder af grundspillet er Sønderjyske førstevælger i kvartfinalerne, hvor modstanderen kan blive Esbjerg, Rødovre, Odense eller Herlev.

Uanset hvem Sønderjyske vælger, så indledes kvartfinalerne med en hjemmekamp fredag den 7. marts. Sønderjyske afslører først, hvem valget falder på mandag formiddag.

- Vi har ikke taget en beslutning endnu. Søndag tager vi en snak med de ledende spillere på holdet, og så tager vi en beslutning, siger Dan Ceman til klubbens hjemmeside.