TV der bevæger dig

Se video: Politiet efterlyser bil, der blev skudt efter

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en gråbrun Toyota Aygo. Den menes at have været i skudlinjen, da der blev affyret et jagtgevær på Storegade i Sommersted.

00:46

Den røde knallert, som den 27-årig kørte på væk fra gerningsstedet. Video: Vibeke Illum Markussen, TV SYD

Skudhuller i bygningen på Storegade i Sommersted. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

1 af 2

Sommersted har oplevet nogle dramatiske timer efter, at der blev affyret skud med et jagtgevær. En 27-årig mand er blevet anholdt. Han væltede med den scooter, som han kørte på væk fra gerningsstedet. Ifølge et øjenvidne meldte han sig selv til politiet, som eftersøgte ham i et villakvarter i udkanten af Sommersted.

En nabo har fortalt til TV SYD, at en lille grå bil accelerede med hjulspin, da skuddet faldt. Føreren af den bil er politiet meget interesseret i at høre fra.

- Bilen befandt sig i skudlinjen, da jagtgeværet blev affyret og forsvandt i stor fart ud af Sommersterd med retning mod Jels, oplyser kommunikationsmedarbejder Mads Dollerup-Scheibel til TV SYD. Hvis der er nogen, som ved noget, må de gerne ringe til politiets service-center på 1-1-4.

Der er lidt usikkerhed om Toyotaens farve. Vidner har beskrevet den som gråbrun.

Se flere videoer fra Local Eyes her.

Politiet har i timerne efter skyderiet foretaget ransagninger flere steder. Men jagtgeværet er ikke fundet. Teknikere har også undersøgt ejendommen på Storegade.

- Umiddelbart er der ingen meldinger om sårede, siger Mads Dollerup-Scheibel. Vi ved heller ikke. om den omtalte bil er blevet ramt.

Masser af politi fra hele politikredsen var kaldt til Sommersted. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

 

Den 27-årige væltede med scooteren her. Foto: Local Eyes

 

Politifolk i Sommersted. Der laves ransagninger flere steder. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

 

Læs også By spærret af efter skuddrama

 

Læs også Nabo: Der blev skudt efter en bil