TV der bevæger dig

Sex-dømt fik nedsat straf

En 24-årig mand fra Haderslev har ved Vestre Landsret fået nedsat sin dom for sexovergreb, bl.a. mod mindreårige. Men siden byrettens dom er der rejst 11 nye sigtelser mod ham.

Retten i Sønderborg: Vestre Landsret nedsatte idag dom over sex-forbryder. Men sagen griber om sig.

Vestre Landsret har kun taget stilling til den dom, som den 24-årige fik i februar. Her blev han idømt to et halvt års fængsel for bl.a. at have haft sex med en 17-årig ved at true med at offentligøre nøgenbilleder af hende på internettet. Det forhold blev han frifundet for i landsretten, som nedsatte fængselsstraffen til et år og ni måneders fængsel.

11 nye sigtelser

Men siden dommen i februar er sagen ekskaleret. Den 24-årige blev løsladt efter dommen - og han sigtes for mindst 11 nye overgreb, som er sket siden februar og til han blev varetægtsfængslet igen i august.

Kontakt via internet

Den 24-årige mand kontaktede piger via profiler på internettet.  Han er dømt for bl.a. at have sex med en 14-årig pige ved at love hende 500 kr. Han er også dømt for at have truet en blot 13-årige pige til at sende nøgenbilleder af sig selv.

Nægter sig skyldig

Blandt andet er den 24-årige mand nu sigtet for i 2009 (altså før dommen i februar) at have haft samleje med en 13-årig pige ad to omgange. I 2011 er han sigtet for blufærdighedskrænkelse af en 12-årig pige, besiddelse af børneporno, samleje med en 13-årig pige, flere tilfælde af sex under tvang med en 14-årig pige, at have truet en 13-årig pige til samleje samt voldtægt af en 15-årig pige.

Den 24-årige nægter sig skyldig i samtlige forhold.

TV SYD bringer et længere indslag om sagen på søndag.