TV der bevæger dig

Skøjter Sønderjyske eller Esbjerg i finalen i aften?

Tirsdag aften i Vojens kan den ikke trækkes længere i den tætte semifinale-dyst mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy. Nu skal det i den sidste og syvende dyst afgøres, hvem der når finalen.

Tirsdag aften i Vojens kan den ikke trækkes længere i den tætte semifinale-dyst mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy.

3-3 efter de første seks kampe. Sønderjyske har med to snævre sejre vendt 1-3 i kampe til 3-3 og har momentum, men Esbjerg lægger sig med sikkerhed ikke ned.

 - Det virker som om forskellen på de to hold i denne serie er, hvem der i de enkelte kampe kan udnytte den pludselige mulighed for at score, når den opstår. For der er virkeligt spillet god og tæt ishockey med en defensiv af rigtig høj klasse i serien, siger  cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Kampen i aften blev på kort tid udsolgt og Sønderjyske får et stort publikum i ryggen på hjemmebanen.

– Vores fantastiske publikum kan være med til at give os den lille ekstra fordel, som kan blive afgørende i en meget tæt serie, siger Vojens cheftræner Dan Ceman.

Det er tæt som aldrig før i begge semifinaler, der spilles samtidig tirsdag aften. Frederikshavn tager imod Herning i en afgørende kamp i den anden semifinale. Vinderne af de to semifinaler starter finalekampene allerede på fredag, mens taberne skal spille om bronzemedaljer.

TV 2 Sport har valgt at sende kampen mellem Frederikshavn og Herning.

TV SYD dækker kampen i vores nyhedsudsendelser hele tirsdag og vi er klar med resultat og reaktioner i de sene nyheder kl. 22,20, ligesom vi på tvsyd.dk liveblogger fra kampen.

 

 

 

 

 

Mere sport