TV der bevæger dig

Sønderjyde bliver nummer to i World Cup i orienteringsløb

Maja Alm løb søndag sidste afdeling af World Cuppen i orienteringsløb, hun blev nummer to i dagens løb og samlet nummer tre.

Den danske sprintverdensmester i orienteringsløb, Maja Alm, sluttede der sæsonen stærkt af med en andenplads i World Cup-sprinten i schweiziske Aarau.

Sæsonens sidste afdeling af World Cuppen i orienteringløb blev løbet i Schweiz i dag. Maja Alm fra OK-THF Haderslev løb en andenplads hjem - kun et enkelt sekund foran løbets nummer tre, Tove Alexanderson fra Sverige.

Den danske sprintverdensmester i orienteringsløb, Maja Alm, sluttede dermed sæsonen stærkt af med en andenplads i World Cup-sprinten i schweiziske Aarau. Dermed sikrede hun sig også den samlede tredjeplads i World Cuppen 2016.

Maja Alm lagde sikkert ud på sprinten i Aaraus historiske bymidte og lå længe undervejs til en placering som nummer tre eller fire. Men på den sidste håndfuld poster i den schweiziske efterårssol holdt Maja højere tempo end både Sveriges Tove Alexandersson og schweizeren Rahel Friedrich.

- Det var fedt at være med i toppen i dag. Jeg har ikke trænet så meget siden VM i august, så det var dejligt, at formen stadig var så god, at jeg kunne være med, siger Maja Alm i en pressemeddelelse fra Dansk Orientering-Forbund.

Dagens løb blev vundet af hjemmebanefavoritten Judith Wyder.

 

Læs også Verdensmester vandt også DM-guld

 

Mere sport