Sønderjyder er fortsat uden sejr i Superligaen

Mens det går godt i Europa League, så går det tilsvarende skidt for Sønderjyske i den hjemlige liga. Søndag tabte de 4-0 i Brøndby.

Sidst Sønderjyske var på Brøndby Stadion, var følelsen en helt anden. Der sikrede holdet sig nemlig sølvmedaljer i Superligaen.

Men sådan skulle det ikke gå søndag, hvor Sønderjyske blev kørt over af de blågule fra Brøndby.

I første halvleg bragte formstærke Teemu Pukki Brøndby foran med 1-0 i det 31. minut. Kun to minutter efter øgede Hjörtur Hermannsson føringen til 2-0.

Pausen mellem første og anden halvleg gav tilsyneladende ikke fornyet energi til Haderslevspillerne.

For i det 53. minut bragte Brøndbys Kamil Wilczek drengene fra Vestegnen på 3-0.

Med sin anden scoring i kampen bragte finske Teemu Pukki Brøndby på 4-0, der blev kampens resultat.

Sønderjyske er dermed fortsat uden sejr i Superligaen, og ligger nummer 12. Brøndby rykker op på andenpladsen i Superligaen.

Torsdag klokken 18.15 spiller Sønderjyske første playoffkamp om en plads i gruppespillet i Europa League. Hjemme på Sydbank Park venter mægtige Sparta Prag.