I 2009 åbnede familien deres første restaurant Flammen i Kolding. I april måned i år åbner de deres tiende i København, det skriver avisen Børsen torsdag.
Folkene bag Restaurant Flammen består forældrene Ketty og Flemming Rosendahl Sunddal (begge 53 år), og deres to børn Kristina (26 år) og Martin Rosendahl Kristensen (31 år).
De fire familie-medlemmer tjener styrtende med penge. Alene de sidste to år har de trukket 30 mio. kroner ud af deres selskab Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS.
I følge Børsen er overskuddet de sidste to år langt større end deres nærmeste konkurrenter Jensen Bøfhus og Bones.
Restaurant Flammen kom i 2014 et overskud på 18.5 mio. kr. og i 2013 18.3 mio. kr.
Jensens Bøfhus tabte i 2012 og 2013 i alt 4.3 mio. kr. ud af en milliardomsætning, mens Bones de sidste to regnskabsår samlet tjente samlet 18.3 millioner kr.
Læs om restaurantens historie her
Restaurant Flammen:
- åbnede den første restaurant i 2009 i Kolding
- grillbuffet med mulighed for at vælge mellem 10-15 forskellige slags kød til en fast pris.
- Ni restauranter snart ti i byerne: Kolding, Vejle, Odense, Aarhus Aalborg, Horsens, Esbjerg, Roskilde, Randers og snart København.
- Ideen til koncept opstod i 1996 på den familieejede kro, Fole Høkerkro i Sønderjylland.