Sønderjyske banker bundholdet

Sønderjyskes fodboldherrer vandt her til eftermiddag 2-1 over bundholdet Hobro IK og beholder dermed andenpladsen i superligaen.

3 point fik Sønderjyske med hjem efter lørdagens udekamp mod bundholdet Hobro IK. Kampen bød på få chancer og masser af dueller.

Allerede efter otte minutters spilletid kunne Marcel Rømer sende bolden i nettet og score sit første mål for Sønderjyske. Men der gik ikke mere end seks minutter før Hobros Anders  Egholm udlignede til 1-1. Der gik heller ikke længe inden kampens tredje mål blev sendt i kassen. I 27. minut bragte Sønderjyskes topscorer, Johan Absalonsen, nemlig Sønderjyske foran med 2-1 efter et indlæg fra Simon Kroon.

2-1 til Sønderjyske blev også kampens resultat. Og det betyder at de lyseblå beholder andenpladsen i Alka Superliga. I næste uge tørner Sønderjyske sammen med Esbjerg fB på hjemmebane.