Sønderjyske-boss: Skader har gjort ondt på os

Sønderjyskes sportschef Ole Nielsen glæder sig over, at klubben råder over Tommy Bechmann i foråret.

En håndfuld skader til de offensive profiler hos Sønderjyske er en stor del af årsagen til klubbens øjeblikkelige bundplacering i Superligaen.

Det mener Sønderjyskes sportschef Ole Nielsen, som ser frem til, at Tommy Bechmann igen kan tørne ud for bundklubben.

- Vi håber at få Tommy tilbage i topform i foråret. For vi har set, hvor ramt vi er, når Tommy ikke er på banen. Vi kan se på banen, når han er med, hvor meget han fylder på vores hold, siger Ole Nielsen.

Sportschefen opremser dernæst alle de spillere i angrebet, som har været skadede, og det er en lang liste.

- Tommy har ikke været den eneste angriber, som har været væk i efteråret. Og det har måske også været en af grundene til, at vi ikke har præsteret så godt, som vi gerne ville.

- Vi har på et tidspunkt haft alle fem angribere ude på én gang - faktisk i fem-seks kampe. Johan Absalonsen, Tommy Bechmann, Kenneth Fabricius, Ayoub Sørensen og Bo Storm. De har alle sammen været ude på én og samme tid.

- Så vi har været ekstremt hårdt ramt, understreger Ole Nielsen.

Sønderjyske er det hold i Superligaen, som har scoret færrest mål i efterårets 18 kampe, hvor det kun er blevet til sølle 17 mål.

- Vi ved også godt, at når spillere har været ude i en periode, så går der også nogle kampe, inden de kommer tilbage og rammer topformen igen.

- Så det er noget af det, som har gjort ekstremt ondt på os, at vi har været så hårdt ramt, mener Ole Nielsen.

Bjørn Paulsen og Nicolaj Madsen er delt ligatopscorer for sønderjyderne med tre mål hver.