TV der bevæger dig

Sønderjyske-chef: Rødt kort fik betydning

Sønderjyske-cheftræner Lars Søndergaard mener, at det røde kort til Randers ændrede kampbilledet mandag aften.

Mandag aften hentede Sønderjyske en vigtig sejr på udebane, da Haderslev-klubben hentede en 2-0-triumf mod Randers FC.

Tidligt i kampen blev Randers reduceret til 10 mand, og Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard lægger ikke skjul på, at det fik betydning.

- Det røde kort fik den betydning, at vi kom meget mere i boldbesiddelse. Normalt ville Randers nok have lagt meget mere tryk på os, og så var det helt sikkert blevet en anden kamp. Nu blev vi tvunget til at forsøge at åbne dem op, siger Lars Søndergaard.

Randers-lejren følte sig i den grad bortdømt efter mandagens Superligaopgør, og Lars Søndergaard medgiver da også, at det røde kort måske var en smule hårdt dømt.

- Som jeg ser det, er det en hård tackling. Men det kan godt være, at han glider og mister fodfæstet. Uden at have set det igen, er det svært at sige. Men jeg ville nok ikke være blevet overrasket, hvis han kun havde fået gult kort, siger Lars Søndergaard.

Søndergaard betegner dog sejren til sit mandskab som fortjent. Allerede inden Sønderjyske kom i overtal, mener cheftræneren således, at hans spillere viste rigtig fine takter.

- Jeg synes, vi fik startet rigtig godt ud. Vi kom højt på banen og fik stresset Randers, som vi gerne ville. Det gav en række indkast, og måske var det røde kort også en konsekvens af det, siger Lars Søndergaard.

I næste runde skal Søndergaard og resten af Sønderjyske-lejren forsøge at fortsætte de gode takter, når AaB kommer på besøg i Haderslev. Først venter dog 14 dage med landskampspause.

Mere sport