TV der bevæger dig

Sønderjyske-direktør: Det har været en jubel-weekend

Sønderjyske skal være matematisk sikre på en ny sæson i Superligaen, før der bliver lavet nye aftaler.

Klaus Rasmussen: - Vi er ikke i land endnu.

Med sejren på 4-1 over OB kom Sønderjyske et stort skridt nærmere overlevelse i Superligaen. Direktør Klaus Rasmussen vil dog ikke ud og skrive nye kontrakter, før en ny sæson i den bedste række er booket.

- Vi skal først være 100 procent fri fra nedrykning. Inden da foretager vi os ikke noget. Vi er ikke i land endnu, og der mangler stadig benhårdt arbejde. Vi kan dog drømme om, at det sker før sidste spillerunde, siger Klaus Rasmussen.

Med sejren har Sønderjyske fem point ned til nedrykningsstregen. Og oveni en markant bedre målscore end bundrivalerne Silkeborg, Horsens og Brøndby, der alle er a point.

- Vi har stadig fem svære kampe tilbage. Målscoren kan gå hen og blive et point værd, siger Sønderjyske-direktøren.

I pausen af søndagens kamp blev Sønderjyskes nykårede DM-vindere i ishockey hyldet på Haderslev Fodboldstadion, hvor stemningen var helt i top blandt de mere end 3000 tilskuere.

- Vi har oplevet en jubel-weekend, og sønderjyderne har fået nogle fede oplevelser både fredag med guldet og søndag på stadion. Forhåbentlig kan det smitte af på opbakningen fra tilskuere og sponsorer, siger Klaus Rasmussen.

Han afslører samtidig, at spillerne ved et mål til 5-1 havde planer om at fejre scoringen på ishockey-manér. Det var tæt på, men Sønderjyskes Hallgrimur Jonasson misbrugte et straffespark kort før tid.

- Havde vi scoret til 5-1, ville spillerne lave en gestus til hockeyholdet ved at fejre det med at lave et slags hockeymål med en hockeystav. Det lykkedes ikke, men det ødelægger ikke en fantastisk weekend, siger Sønderjyske-direktøren.

Mere sport