Sønderjyske fighter sig til sejr over Horsens

I en intens og hårdt spillet kamp blev det hjemmeholdet Sønderjyske, der trak det længste strå med en 2-0 sejr.

Med en enkelt scoring i hver halvleg vandt Sønderjyske i søndagens tidlige superligakamp med 2- 0 over AC Horsens, og rykker dermed foran en af de nærmeste rivaler i tabellen.

Sønderjyske fik en god start på kampen, og allerede efter 11 minutter bragte Mikael Uhre holdet foran 1-0.

Senere i halvlegen havde AC Horsens muligheden for en udligning, men Kjartan Finnbogason brændte en oplagt scoringsmulighed, da han ramte stolpen på en friløber.

Sønderjyskes Marc Pedersen følte sig snydt for et straffe, men fik i stedet et gult kort.

Anden halvleg blev en livlig affære med hård fight fra begge holds side og først da Marcel Rømer efter 71 minutter scorede til 2-0, så det for første gang  ud til, at kampen havde fundet en vinder.

AC Horsens træner Bo Henriksen var i flere situationer ikke tilfreds med dommer Peter Kjærsgaard-Andersen.

At kampen var hårdt spillet, afspejler sig også i antallet af gule kort.  Sønderjyske fik fem, mens AC Horsens fik fire gule kort.

Kampen blev på forhånd betegnet som en vigtig kamp i forhold til pladserne i slutspillet, hvor Sønderjyske nu er placeret på den rigtige side af stregen på en sjetteplads. AC Horsens rykker ned på en foreløbig syvendeplads i stillingen.