SønderjyskE fik klø af Brøndby IF

SønderjyskE blev besejret 1-3, da de søndag mødte Brøndby IF på hjemmebane.

7.150 var mødt op på Sydbank Park, da SønderjyskE søndag fik klø af Superligaens nummer et. Hjemmeholdet fra Haderslev kom hurtigt bagud, men efter 12 minutter scorede Brøndby IF. Det lykkedes dog SønderjyskE at bringe balance i regnskabet.

Efter 36 minutter udlignede Christian Jakobsen på hjørnespark og sørgede for, at der stod 1-1 efter første halvleg.

Men efter første halvleg gik tingene ikke hjemmeholdets vej. Efter 63 minutter sendte Hany Mukhtar Brøndby IF i front, og stillingen var 1-2.

Selvom hjemmebaneholdet jagtede Brøndby IF's føring, så lykkedes det dem ikke at snuppe sejren. Efter 73 minutter hamrede Jan Kliment fra Brøndby IF bolden i kassen, og sikrede holdet en 1-3 føring, der holdt hele vejen hjem.

SønderjyskE har ellers snuppet tre superligasejre i træk, men den sejrsstime stoppede i dag. Efter søndagens nederlag er SønderjyskE nummer ni i Alka Superligaen, mens Brøndby IF fastholder sin føring i toppen af ligaen.

Efter tre superligasejre på stribe fusede festen fra første halvleg ud. Det endte i frustration for hjemmeholdet.

AC Horsens spillede også søndag eftermiddag. Her hentede holdet et point i udekampen mod Hobro IK. Længe lugtede kampen af en nullert, men efter 84 minutter scorede Hobro IK. Det var dog ikke nok til en sejr. I sidste sekund hamrede AC Horsens en udligning ind, og kampen endte 1-1.