Sønderjyske fik ny sejr på isen

Sønderjyske kom tilbage på sejrssporet, da de mandag aften slog Odense Bulldogs med 4-2.

Det var et tæt opgør på isen, da Sønderjyske mandag aften skøjtede sig til en sejr over Odense Bulldogs. I tredje periode tippede marginalerne til Sønderjyskes fordel, og det blev kampafgørende.

Første periode af kampen endte 1-1, hvor begge mål blev scoret i powerplay. Det var Odense, der kom foran, og Sønderjyske der udlignede. I anden periode fortsatte tendensen med at bytte mål i powerplay, og derfor var stillingen 2-2, da spillerne var færdige med anden periode.

I den sidste periode trak Sønderjyske dog fra med to nye scoringer, der gjorde slutresultatet til 2-4 til gæsterne fra Sønderjyske.

- Vi spiller simpelt hockey og scorer på vores chancer, sagde Thomas Spelling efter kampen i tv-interviewet med TV2 Sport.

Sønderjyske ligger dermed fortsat på Metalligaens førsteplads.