Sønderjyske fik vigtig sejr

Der skal point på tavlen i Sønderjyskes sidste to kampe, så man har det bedst mulige udgangspunkt i foråret.

Fredag aften fik Sønderjyske sat en stopper for stimen med seks nederlag i træk, da de hjemme slog Esbjerg med 1-0. Dermed har man nu minimeret afstanden til stregen til fire point, så sejren var en lettelse for sportschef Ole Nielsen.

- Det var en af de rigtigt vigtige sejre. Det handler om at få skrabet mange point sammen i efterårets sidste kampe, så sejren over Esbjerg var rigtig vigtig, da vi dermed holder lidt snor i den store gruppe lige over stregen, siger Nielsen.

- Der skal gerne point på kontoen i de sidste to kampe også, men jeg vil ikke sætte antal på. Jo tættere vi kommer på de hold over os, jo større mulighed er der for at hente dem i foråret.

Træner Lars Søndergaard er enig i, at der skal flere point på tavlen før vinterpausen, for at sønderjyderne kan tro mest muligt på overlevelse i Superligaen.

- Kan vi vinde en kamp mere, eller måske få fire point i de sidste to kampe, så ser det rigtig godt ud i forhold til at have kontakt, men det bliver ved med at kræve hårdt arbejde, siger træner Lars Søndergaard.

Blot 14 gange har Sønderjyske scoret i efteråret, og det er ifølge sportschefen et problem.

- Vi har haft alle vores fem angribere ude med skader samtidig, og det har været hårdt for os. De er kommet drypvis tilbage, men ikke i topform. Det er noget af det, der har gjort rigtig ondt på os, siger Nielsen.

Spørgsmål: Betyder det, at du skal på angrebsindkøb i januar?

- Nu spiller vi de sidste to kampe, og så evaluerer vi efter dem. Så må vi se, hvad vi kan gøre med vores setup, siger sportschefen.