TV der bevæger dig

Sønderjyske forstærker sig med nigeriansk VM-spiller

Erfarne Rabiu Afolabi har sluttet sig til nedrykningstruede Superliga-klub Sønderjyske klub, som han spiller for resten af sæsonen.

Den nedrykningstruede superligaklub Sønderjyske forstærker sig i kampen for at undgå degradering til den næstbedste række.

I dag har klubben meddelt, at den har skrevet kontrakt med den nigerianske forsvarsspiller Rabiu Afolabi, der spiller i Haderslev i resten af denne sæson.

32-årige Afolabi har haft en flot karriere med klubber som Standard Liege, Sochaux, Red Bull Salzburg og AS Monaco blandt de tidligere arbejdsgivere.

- Vi får i Rabiu Afolabi en spændende spiller med et fantastisk CV. Vi har set ham an i nogle dage på træningsbanen, hvor vigtigste fokus har været at vurdere hans fysiske form, forklarer sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Afolabi har spillet 20 landskampe for Nigeria og var med i VM-truppen i både 2002 og 2010, men har været uden klub, siden hans kontrakt med Monaco udløb sidste sommer.

Han beskrives som en hurtig forsvarer med styrke i hovedspillet, og han kan få debut allerede på mandag, hvor Sønderjyske møder Esbjerg i et vigtigt bundslag.

- Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af klubben. Her er atmosfære og et godt omklædningsrum, hvor alle har taget flot imod mig, siger Rabiu Afolabi.

- Sønderjyske giver mig en spændende mulighed for at vise mig frem. Prioriteterne er, at klubben skal blive i Superligaen, og så taler vi om de fremtidige muligheder efter sæsonen, lyder det fra den nye Sønderjyske-spiller.

Mere sport