TV der bevæger dig

SønderjyskE har ny keeper på isen til lokalopgør

SønderjyskE Ishockey får tilført erfaring og rutine på målmandspositionen i skikkelse af Pasi Häkkinen, der tiltræder med omgående virkning. Den 37årige finne har underskrevet en kontrakt, der foreløbigt gælder for to måneder med mulighed for forlængelse.

Arkivfoto. Foto: Annemette Stollig

Pasi Häkkinen har sit første træningspas med holdet onsdag eftermiddag, og forventes ifølge sportschef Søren Stockfisch spilleberettiget fredag til lokalopgøret mod Esbjerg Energy.

SønderjyskE Ishockey stoppede mandag brat samarbejdet med målmanden Jeff Frazee efter kun et halvt år. Amerikaneren havde svært ved at leve op til den klasse, som han tidligere havde leveret i større ligaer end den danske.

- Vi får en rutineret målmand, som via hans mange sæsoner i forskellige europæiske ligaer kommer med en stor portion erfaring i sportstasken. Han er en dygtig ?håndværker?, der fortsat er sulten og som leverer stabile præstationer på isen.

Målmandspositionen er en meget vigtig post, og vi har derfor aftalt med Pasi Häkkinen at vi evaluerer samarbejdet efter to måneder, oplyser Søren Stockfisch i en pressemeddelelse fra SønderjyskE Ishockey.

 

Fakta om Pasi Häkkinen:

Alder: 37 år (25.06. 1977)
Højde: 179 cm.
Vægt: 82 kg.
Position: Målmand
Griber: Venstre
Trøjenr.: 37
Kontrakt: 15. januar 2015

Tidligere klubber: Bl.a. SaiPa, Nottingham Panthers, Jokerit, Lukko, Herning Blue Fox, Ilves, HC Bolzano, Dresdner Eislöven, HK Gomel, Starbulls Rosenheim, EV Landshut

 

Mere sport